دفاع اولین دانشجوی دکتری رشته‌‌ی علوم دامی- گرایش فیزیولوژی دام و طیور

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۷ کد : ۴۶۷۹ اخبار دانشگاه
دفاع اولین دانشجوی دکتری رشته‌‌ی علوم دامی- گرایش فیزیولوژی دام و طیور

به گزارش روابط عمومی، جلسه‌ی دفاع از رساله‌ی دکتری اولین دانشجوی رشته‌ی علوم دامی-گرایش فیزیولوژی دام آقای امین کاظمی‌زاده با عنوان "تأثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر عملکرد تولید مثلی خروس و مرغ مسن مادر گوشتی" در تاریخ 4 بهمن ماه 1401 در محل آمفی تئاتر دانشکده‌ی علوم دامی و صنایع غذایی برگزار شد. دکتر خلیل میرزاده با عنوان استاد راهنما و اساتید مشاور این رساله دکتر علی آقایی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و دکتر زربخت انصاری پیرسرائی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بودند. داوری این جلسه دفاع نیز توسط آقایان دکتر مهدی ژندی از دانشگاه تهران، دکتر منصور میاحی از دانشگاه شهید چمران اهواز و دکتر صالح طباطبایی وکیلی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان انجام شد.