نشست صمیمی دبیران تشکل‌های دانشجویی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۴۶۷۳ اخبار دانشگاه
نشست صمیمی دبیران تشکل‌های دانشجویی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، نشست صمیمی دکتر فیاضی ریاست دانشگاه با دبیران تشکل‌های دانشجویی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در روز چهارشنبه به تاریخ 28 دیماه 1401 در محل سالن اجتماعات مدیریت برگزار شد.

در این نشست که با محوریت بررسی و ارائه دغدغه و مطالبات دانشجویی برگزار شد، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی ضمن اشاره به مباحث مختلف در راستای ارتقای دانشگاه، به بیان مسائل مهم پرداختند. در این نشست دغدغه‌هایی در حیطه مسایل فرهنگی ، سیاسی، اشتغال‌زایی برای دانش آموختگان، بررسی وضعیت صنفی رفاهی دانشجویان مطرح شد. در ادامه نشست دکتر فیاضی رئیس دانشگاه با تشکر از حسن نیت دانشجویان و نظرات ارزشمند آنان، بیان داشت که تلاش مسئولین دانشگاه ایجاد محیطی آرام و با نشاط جهت دانشجویان بوده و از همه ایده های مفید و کاربردی حاضران و دانشجویان در پیشبرد اهداف دانشگاه استقبال می‌شود و خاطر نشان کرد که موارد مطرح شده در این نشست بررسی و در اسرع وقت ممکن حل و فصل خواهند شد.