برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی و سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه

۱۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۶ کد : ۴۶۳۸ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی و سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی و سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی روز یکشنبه به تاریخ 1401/10/11 به همت ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی و سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در تالار شهید مفتح دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد.

این مراسم با حضور خانواده‌ی شهید مدافع حرم نادر حمید، امام جمعه محترم شهرستان باوی، مسئولین ادارات شهرستان باوی، اساتید، دانشجویان، کارمندان دانشگاه، حجت‌الاسلام امینی استاد حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران، سردار امیر امین‌ صفت جانباز 8 سال دفاع مقدس و رئیس پیام آوران استان خوزستان به‌ عنوان راوی و سید سهیل موسوی دبیر قرارگاه استانی هیاًت‌های دانشجویی برگزار شد.

ابتدا رئیس دانشگاه با گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی، در خصوص جهت‌گیری کلی خواسته‌ها و منش‌ها پرداخت و آرزو کرد که به توانیم پرچم سرافراز اسلام را به صاحب اصلی آن مهدی موعود (عج) برسانیم.

در ادامه‌ی برنامه حجت‌الاسلام و المسلمین امینی بیان داشتند: که ما باید ضمن دور کردن جامعه از افراط و تفریط به سمت امت خردمند حرکت نموده و زمینه ظهور امام زمان (عج) را با علم و عقل فراهم نمائیم و تاًکید داشتند که جوانان باید از جهل مقدس و جهل مدرن دوری نمایند.

سردار امین صفت ضمن عرض تسلیت سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی خاطر نشان کرد: عاشورا فقط عزاداری و سینه‌زنی نیست، بلکه عاشورا پیام‌آور این موضوع است که اگر با امام زمان و ولایت زمان خود همراه نباشیم چه بسا عاشوراهای دیگر در پیش خواهیم داشت.

در این مراسم ضمن تقدیر از خانواده مدافع حرم شهید نادر حمید تقدیرنامه‌ای از طرف دانشگاه توسط حجت‌السلام و المسلمین آلبوشوکه امام جمعه شهرستان باوی تقدیم خانواده ایشان شد.