برگزاری جلسه‌ی رئیس دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی با دبیران و اعضای انجمن‌های علمی تحت عنوان رد پایمان کجاست!؟

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۲ کد : ۴۶۰۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، جلسه دکتر نواب کاظمی با عنوان رد پایمان کجاست؟ با دبیران و اعضای انجمن‌های علمی‌ دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی در محل سالن جلسات این دانشکده برگزار شد. این جلسه با هدف اصلی شناخت و شکوفایی هرگونه خلاقیت از جانب دانشجویان فعال و ارتقاء دیدگاه صاحب خانه‌ایی، برگزار گردید. کاظمی در این جلسه خاطر نشان کرد؛ جهت کسب  تجربیات اجرایی و مهارتی و ارتقاء حس مسئولیت‌پذیری در دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی، دانشکده آمادگی اجرای برخی امور جاری، علمی و فرهنگی را به کمک دانشجویان دارد.

در این جلسه که 2 ساعت به طول انجامید دانشجویان حاضر ضمن بیان نظرات و خواسته‌های خود، شیوه‌های همکاری نیز مورد بحث قرار گرفت، از جمله می‌توان به همکاری در طراحی فضای سبز و حفظ و نگهداری آن، کمک در سامان‌دهی آزمایشگاه‌ها، کارگاه ماشین‌آلات، اجرای پایان‌نامه‌ها، طرح‌های تحقیقاتی بود.

جلسه با این  آرزو به پایان رسید که، هر دانشجو  تا زمان فارغ‌التحصیلی ردپایی از خود بجا بگذارد چه بسا سال‌ها بعد اثر آن پایدار و خاطره‌ساز هم باشد.