اردوی توجیهی- فرهنگی دانشجویان نوورود ۹۷-۹۶ دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

۲۲ مهر ۱۳۹۶ | ۲۳:۱۰ کد : ۴۳۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، اردوی توجیهی- فرهنگی دانشجویان نوورود ۹۷-۹۶ دانشگاه با حضور ۸۰ نفر دانشجوی دختر و ۴۰ نفر دانشجوی پسر در بازه زمانی ۲۰ و ۲۱ مهرماه به‌صورت مجزا در اردوگاه فرهنگی شیخ انصاری شهرستان دزفول توسط معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی برگزار شد.

طبق برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده ۲ کارگاه آموزشی مهارت‌های زندگی توسط اساتید گروه مشاوره دانشگاه سرکار خانم حیدری و آقای مهندس عباداتی و ۲ کارگاه مسائل انتظامی توسط جناب سرگرد پاپی‌فر و جناب سروان شاهسوند برگزار گردید.

از دیگر برنامه‌های جانبی این اردوی فرهنگی می‌توان به اهدای ست گرمکن منقش به نام و آرم دانشگاه و برگزاری مسابقات ورزشی به همراه اهدای جایزه به برندگان مسابقات اشاره نمود.