فراخوان بهسازی فضای مزار و اطراف یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۱ کد : ۴۲۹۰ اطلاعیه‌ها فرهنگی و دانشجویی

به منظور بهسازی فضای مزار شهدای گمنام دانشگاه و حفظ بیشتر حرمت شهدا از کلیه‌‌ی هنرمندان، دانشجویان، افراد خلاق و علاقه‌مند دعوت به عمل می‌آید تا با توجه به هویت ایرانی، اسلامی و نمادهایی از انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت در این فراخوان شرکت نمایند.

ویژگی‌های کلی طرح دارای  نگاه نو و خلاقانه با  انتخاب سبک مناسب،  رعایت تناسب و ترکیب‌بندی مطلوب باشد در ضمن  ایده‌ی طراحی برگرفته و هماهنگ با مشخصات و نمادهای فرهنگی، اجتماعی و معماری ایرانی ـ اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت بوده و طراحی به گونه‌ای انجام شود که امکان برگزاری مراسم مذهبی فراهم و با معماری یادمان همگون باشد.

افراد علاقه‌مند و طراح برای ارائه‌ی طرح‌های خود می‌توانند با شماره همراه 09163121028 هماهنگی کرده و اطلاعات بیشتر کسب نمایند.

ارائه‌ی توضیح ایده، کانسپت، فرایند رسیدن به طرح و نیز شرح مختصری از مصالح و وسایل مورد نیاز ضروری است.

برای طراحان برگزیده جوایزی در نظر گرفته شده است.

ضمناً آخرین مهلت ارسال آثار تا 27 آبان ماه 1401 می‌باشد.