پیام سرپرست دانشگاه در پی شهادت زوار حرم شاهچراغ در شیراز

۰۶ آبان ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۵ کد : ۴۲۳۷ اطلاعیه‌ها اخبار دانشگاه
پیام سرپرست دانشگاه در پی شهادت زوار حرم شاهچراغ در شیراز

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه پس از حادثه تروریستی حرم مطهر احمد بن موسی که منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از عاشقان اهل بیت در حرم شاهچراغ شد پیام تسلیتی را صادر نمودند. متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

سلام و درود خدا بر شهدای نمازگزار و زائران آستان ملکوتی حضرت احمد بن موسی علیه‌السلام که در عملیات تروریستی ناجوانمردانه به خون مطهر خویش غلطیدند. فاجعه حرم حضرت شاهچراغ و حمله مسلحانه ددمنشانه به ده‌ها انسان بی‌گناه که در میان آنان تعدادی از زنان و کودکان هم بودند موجب تأثّر و تألّم عمیق قلبی است. اینجانب ضمن محکوم ‌کردن این حمله تروریستی، این مصیبت بزرگ را محضر ملت بزرگ ایران، مردم بصیر و شهیدپرور شیراز و به‌ویژه بازماندگان شهدای حرم احمد بن موسی علیه‌السلام تسلیت عرض نموده و برای مجروحان شفای عاجل مسألت می‌نمایم.

جمال فیاضی

سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان