انتصاب دبیر عمرانی دانشگاه‌های منطقه 10 کشور

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۰ کد : ۴۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر محمد حسین امید معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، جناب آقای مهندس ابطحی مدیر گروه امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان به مدت 2 سال به‌عنوان دبیر عمرانی منطقه 10منصوب شدند.

در حکم انتصاب جناب آقای مهندس ابطحی آمده است:

احتراماً نظر به تجارب ارزنده جنابعالی در عرصه‌های آموزشی و اجرایی، به پیشنهاد مدیر کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت متبوع به موجب این حکم به مدت دو سال به‌عنوان دبیر عمرانی دانشگاه‌های منطقه 10 منصوب می‌شوید. انتظار دارد با بهره جستن از توان علمی و تجارب ارزشمند خود و سایر همکاران، همه تلاش خود را در اجرای برنامه منطقه‌بندی عمرانی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای ارتقاء سطح کیفی طرح‌های عمرانی با برگزاری دوره‌های آموزشی، ترویج مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و هم‌چنین بهبود عملکرد عمرانی دانشگاه‌ها از طریق تشکیل کمیته نظارت در آن مبذول نمایید.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به ایشان و مجموعه دفتر فنی تبریک عرض می‌کند، و توفیق روز افزون ایشان را از خداوند منان مسئلت دارد.