بازدید سرپرست محترم دانشگاه از روند آماده‌سازی و تجهیز خوابگاه‌ها و سراهای دانشجویی

۰۲ مهر ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۵ کد : ۴۱۴۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر فیاضی سرپرست محترم دانشگاه از روند آماده‌سازی و تجهیز خوابگاه‌ها و سراهای دانشجویی بازدید به عمل آوردند. در این بازدید که معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه آقای دکتر سعید محمدزاده و معاون اداری و مالی دانشگاه آقای دکتر علیرضا شافعی‌نیا نیز حضور داشتند بر تسریع در رفع برخی کاستی‌ها و نواقص موجود در خوابگاه‌های دانشجویی تاکید شد.

همچنین نمایندگان شورای صنفی دانشجویان با مسئولین دانشگاه دیدار نمودند و اهم مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان ساکن در خوابگاه‌ها و سراهای دانشجویی را به اطلاع ایشان رساندند.