بازدید رئیس دانشگاه و معاون آموزشی از روند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان و معاون آموزشی دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود بازدید کردند

۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۵ کد : ۴۱۴ اخبار دانشگاه

دکتر سیادت رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان به همراه معاون آموزشی دانشگاه دکتر عبدشاهی با حضور در محل ثبت‌نام در جریان روند پذیرش و نام‌نویسی از دانشجویان جدید‌الورود قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سیادت با نظارت و ارزیابی از بخش‌های مختلف و مراحل نام‌نویسی در جریان امور قرار گرفت.

وی ضمن مثبت و مطلوب دانستن روند ثبت‌نام و فعالیت مسئولین توجه به مطالبات و مشکلات دانشجویان جدیدالورود و خانواده‌های ایشان و پاسخگویی در کوتاه‌ترین زمان ممکن را اولویت اصلی و دیدگاه کلیدی خود بیان کرد.

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان ایجاد فضای صمیمی، تعامل‌گونه و مسئولانه با دانشجویان در ایام ثبت‌نام را مایه آرامش و زمینه‌ساز حسن اعتماد بین خانواده‌های دانشجویان با دانشگاه اعلام کرد.

وی همچنین حضور در دانشگاه و ایام دانشجویی را فرصتی مغتنم در جهت رشد علمی و معنوی و تهذیب نفس دانسته و برای کلیه دانشجویان جدید آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند.