بازدید از روند ثبت‌نام دانشجویان نو ورود

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۰ کد : ۴۱۱۱ اخبار دانشگاه
بازدید از روند ثبت‌نام دانشجویان نو ورود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز شنبه به تاریخ 19 مهرماه 1401 در نخستین روز از ثبت‌نام دانشجویان نو ورود، سرپرست دانشگاه، معاون اداری و مالی و مدیر خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی در محل ثبت‌نام، از چگونگی مراحل ثبت‌نام دانشجویان بازدید به عمل آوردند.

آقای دکتر فیاضی در این بازدید ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان نو ورود آرزوی موفقیت و بهروزی نمود. ایشان ضمن بازدید از مراحل مختلف ثبت‌نام، با مسئولین در رابطه با نحوه‌ی ثبت‌نام گفت‌وگو کرده و با چند نفر از پذیرفته‌شدگان و خانواده‌هایشان در خصوص رضایت‌مندی در مورد ثبت‌نام و رفع مشکل آن‌ها از نزدیک به صحبت پرداختند.

گفتنی است از صبح امروز شنبه مورخ 1401/06/19 ثبت‌نام از دانشجویان نو ورود دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری آغاز و تا روز دوشنبه مورخ 1401/06/21 ادامه خواهد یافت.

قابل ذکر است در طی مدت ثبت‌نام، امکانات و تسهیلات مناسبی جهت رفاه حال دانشجویان و خانواده‌های گرامی آن‌ها فراهم آمده تا استفاده هرچه بهتری از زمان انتظار به دست آید.