دوره‌ی معرفت‌افزایی اساتید در مشهد مقدس

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ کد : ۴۱۰۴ اخبار دانشگاه
دوره‌ی معرفت‌افزایی اساتید در مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوازدهمین دوره‌ی ضیافت اندیشه (معرفت‌افزایی) اساتید در مشهد مقدس برگزار گردید.

این دوره با حضور ۳۵ نفر از اساتید دانشگاه به همراه خانواده از بیستم لغایت بیست و هفتم مردادماه با موضوع «تحلیل هویت علم مدرن، پیامدها و ابعاد آن» برگزار شد.

با توجه به حضور خانواده‌های محترم اساتید در این دوره‌ی ضیافت اندیشه، برنامه‌های فرهنگی و فوق‌برنامه نظیر: جلسه هم‌اندیشی اساتید، کارگاه با موضوع نقش زن در مدیریت خانواده، کارگاه با موضوع خانواده در مدیریت تعارضات، حل مسئله و راه‌های ارتباط کلامی، بازدید از آرامگاه فردوسی در توس، مسابقات مختلف، پارک آبی و استخر نیز تدارک دیده شد.

لازم به ذکر است که در برگزاری این دوره مجموعه مدیریتی دانشگاه بخصوص سرپرست دانشگاه، معاون آموزشی، دبیر هم‌اندیشی اساتید و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نقش داشتند که در اینجا از همه بزرگواران تشکر و قدردانی به عمل می‌آید.