پیام تبریک آقای دکتر فیاضی سرپرست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز کارمند

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۶ کد : ۴۰۸۵ اخبار دانشگاه
پیام تبریک آقای دکتر فیاضی سرپرست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز کارمند

بسم الله الرحمن الرحیم

در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران، چهارم شهریور مصادف با سومین روز از هفته دولت به نام روز کارمند نامگذاری شده است. روزی برای پاسداشت تلاش­های خالصانه مردان و زنان پرهمت و صبوری که در سخت­ ترین شرایط جغرافیایی و آب و هوایی برای آبادانی، پیشرفت و سربلندی میهن خویش تلاش می ­کنند. ارتقای کیفیت خدمات، فعالیت‌ های علمی و آموزشی دانشگاه بدون همت و تلاش­های بی‌ دریغ کارمندان ممکن نیست و تعالی دانشگاه به عنوان کانون علم، پژوهش و فناوری با مشارکت فعال و موثر آنان تحقق پیدا می ­کند. بی­ شک، موفقیت و تحقق اهداف هر مجموعه­ ای مرهون تلاش و توانمندی نیروهای متعهد و وظیفه ­شناسی است که همواره در جهت انجام مسئولیت ­های محوله از هیچ کوششی فروگذار نیستند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام دولت و به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه کارمندان خدوم و متعهد، به ویژه همکاران گرانقدر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تبریک گفته و از خداوند منان بهروزی و توفیق روزافزون آنان را خواستارم.