بازدید سرپرست دانشگاه از آزمایشگاه مهندسی ژنتیک

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۱ کد : ۴۰۵۷ اخبار دانشگاه
بازدید سرپرست دانشگاه از آزمایشگاه مهندسی ژنتیک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز یکشنبه نهم مردادماه جناب آقای دکتر فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از آزمایشگاه مهندسی ژنتیک گروه مهندسی ژنتیک دانشکده کشاورزی بازدید به عمل آوردند.

در آزمایشگاه ژنتیک، دومین دانشجوی دکتری خارجی از دانشگاه بغداد عراق، مشغول گذران فرصت مطالعاتی کوتاه مدت خود تحت نظر دکتر خلیل عالمی‌سعید هستند. ایشان مدت سه ماه از دوره‌ی ۶ ماهه فرصت مطالعاتی خود را سپری نموده‌ است. قبل از وی دانشجوی دکتری از دانشگاه بصره فرصت مطالعاتی خود را در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان سپری نمود.

آزمایشگاه‌های دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با بهره‌مندی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها توانایی ارائه خدمات تحقیقاتی و مشاوره‌ای به دانشجویان داخل کشور و خارج کشور را دارا می‌باشند.