دیدار سرپرست دانشگاه و معاون اداری و مالی با استاندار خوزستان

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۴۰۵۶ اخبار دانشگاه
دیدار سرپرست دانشگاه و معاون اداری و مالی با استاندار خوزستان

به گزارش روابط عمومی، صبح امروز شنبه ۸ مردادماه، آقای دکتر جمال فیاضی، سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و آقای دکتر علیرضا شافعی‌نیا معاون اداری و مالی دانشگاه با آقای دکتر صادق خلیلیان استاندار خوزستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار، دکتر خلیلیان بیان داشت: "نقش دانشگاه‌ها در پیشرفت و توسعه کشور بسیار مهم است، اساتید باید این نقش را ایفا کنند."

استاندار خوزستان، با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه‌ها در امور اجرایی عنوان داشت: "ارتباط دانشگاه با بخش‌های اجرایی بسیار مهم است و باید از ظرفیت دانشگاه‌ها و اساتید استفاده شود تا مشکلات را برطرف کنیم، ارتباط بخش‌های اجرایی و دانشگاه‌ها باید بیشتر شود و این پیوند باید در عمل شکل بگیرد."

در ادامه، دکتر فیاضی با اشاره به چالش‌ها و مشکلات دانشگاه و استان، جهت ارائه یک دانشگاه موثر، از استاندار خوزستان درخواست حمایت کرد و بیان داشت: "با توجه به توانایی‌های دانشگاه در حل بخشی از مشکلات استان در زمینه نبات، دام، حشرات و میکروارگانیسم‌ها، در صورت حمایت، آمادگی ترسیم نقشه راه توسعه فناورانه برای کشاورزی استان و ارائه راه حل‌هایی به دستگاه‌های ذیربط و حتی ارائه مستقیم به کشاورزان را دارد."

همچنین سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بیان داشت: "دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه جهت قوی نمودن خود در جهت جذب دانشجویان خارجی تلاش‌های موثری را خواهد داشت."

در پایان دکتر خلیلیان با بیان اینکه ثمره تحقیقات و علم دانشگاه‌ها باید در پیشرفت شرایط پدیدار شود، گفت: علم و دانش محدود شدنی نیست و دانشگاه‌ها خود را محدود نکنند و حرکتی رو به جلو داشته باشند.