دوره‌ی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی، اجتماعی

۲۹ تیر ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۰ کد : ۴۰۵۰ اطلاعیه‌ها عمومی

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با  توجه به در پیش بودن سال تحصیلی جدید و حضوری شدن آموزش در دانشگاه در نظر دارد یک دوره آموزشی برای دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی در قالب طرح حاء میم برگزار نماید.
امتیاز ویژه: معادل‌سازی ۲ واحد دروس معارف
اهداف دوره:
۱. تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی
۲.  تقویت نشاط در محیط دانشگاه و ایجاد روحیه فعالیت‌های جمعی در دانشجویان
۳. استفاده حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های فرهنگی سیاسی به عنوان حلقه میانی در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه (حاءمیم)

شرایط شرکت‌کنندگان:
۱. دوره صرفاً ویژه دانشجویان پسر و دختر مقطع کارشناسی ورودی در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ می‌باشد.
۲. ظرفیت پذیرش این دوره محدود می‌باشد. (حداکثر سهمیه دانشگاه ۶۰ نفر)
۳. شرکت‌کنندگان در دوره باید علاقه‌مند به انجام فعالیت‌های مذهبی و انقلابی باشند.

زمان و مکان دوره:
دوره به صورت استانی با حضور دانشجویان سایر دانشگاه‌های استان از ۲۹ مرداد ماه الی ۴ شهریور ماه بصورت شبانه‌روزی  برگزار خواهد شد.

مکان: اهواز ؛ دانشگاه شهید چمران
امکان اسکان و غذا فراهم می‌باشد.

امتیازات دوره:
در صورت شرکت کامل در دوره  (یک هفته شبانه‌روزی) معادل‌سازی با ۲ واحد آموزشی از دروس معارف اسلامی (اندیشه اسلامی/ تاریخ/ انقلاب اسلامی) برای دانشجو صورت می‌گیرد.

نحوه پیش ثبت‌نام و گزینش:
زمان پیش ثبت‌نام: از ۲۵ تیرماه ماه لغایت ۵ مرداد ماه. (این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد)

دانشجویانی که شرایط شرکت در دوره را دارند از طریق لینک قرار داده شده در سایت دفتر نهاد به نشانی www.run.portalnew.nahad.ir پیش ثبت‌نام را انجام دهند. یا از طریق لینک درج شده در پوستر ثبت‌نام انجام گیرد.
 تاکید می‌گردد که سوالات را به صورت دقیق و واضح پاسخ دهید تا امکان ارزیابی بهتر و آسان‌تر فراهم باشد.
توجه کنید که این مرحله صرفاً پیش ثبت‌نام است و ثبت‌نام قطعی پس از ارزیابی فرم‌های پیش ثبت‌نام  و مصاحبه تلفنی با شما انجام خواهد شد.
وجه الترام شرکت در دوره ۱۰۰ هزار تومان است که پس از قبولی در مصاحبه تلفنی و قطعی شدن ثبت‌نام از دانشجو اخذ می‌گردد.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان