گزارش برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه‌ی دانشجویان

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۸ کد : ۴۰۴ اخبار دانشگاه
گزارش برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه‌ی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس با حضور ۶۰ نفر از دانشجویان دختر از تاریخ ۷ لغایت ۱۳ شهریورماه و ۳۰ نفر از دانشجویان پسر از تاریخ ۱۵ لغایت ۲۱ شهریورماه ۱۳۹۶ (با احتساب مسیر رفت و برگشت) به همت مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی و با همکاری معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.

با توجه به تقارن اردوی دانشجویی با اعیاد قربان و غدیر خم، دانشجویان با حضور در حرم مطهر امام رضا (ع) در جشن‌های برنامه‌ریزی شده به مناسبت این ایام مبارک، شرکت نمودند.

از دیگر برنامه‌های جانبی این اردوی فرهنگی می‌توان به حضور در اقامه نمازهای جماعت، نماز جمعه و بازدید از اماکن مذهبی و فرهنگی مشهد مقدس از جمله آستانه متبرکه امامزادگان یاسر و ناصر (ع) برادران امام رضا (ع)، منطقه تفریحی چالیدره و آرامگاه فردوسی در شهر طوس اشاره نمود.