تقدیر از عضو هیأت علمی فعال در عرصه‌ی گسترش و رفع نواقص آموزش مجازی دانشگاه

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۰ کد : ۳۹۴۱ اخبار دانشگاه
تقدیر از عضو هیأت علمی فعال در عرصه‌ی گسترش و رفع نواقص آموزش مجازی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز یکشنبه هشتم خرداد ماه، طی مراسمی از جناب آقای دکتر رسول معمار دستجردی به دلیل مشارکت در گسترش و رفع نواقص آموزش مجازی دانشگاه تقدیر به‌عمل آمد.

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر علی رجب‌پور معاون آموزشی دانشگاه از تلاش‌های صادقانه و شبانه‌روزی همه‌ی همکاران، در گسترش آموزش مجازی دانشگاه در دوران کرونا، تشکر نمود.

همچنین افزود: "همکارانی ­که بدون داشتن مسئولیت اجرائی و چشم‌داشت  مالی و صرفاً براساس احساس مسئولیت  اجتماعی و رسالت دانشگاهی، با وجود امکانات کم، به‌صورت مستمر و صادقانه در اجرا و گسترش این امر تلاش نموده و نهایت همکاری را داشته­‌اند شایسته بهترین تقدیرها هستند."

دکتر رجب‌پور در پایان مراسم از طرف همه دانشگاهیان، با اهداء لوح سپاس، از زحمات آقای دکتر رسول معمار دستجردی تقدیر نمود.