غبارروبی از مزار شهدای گمنام در بزرگداشت هفته دولت

۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۹۰ اخبار دانشگاه
غبارروبی از مزار شهدای گمنام در بزرگداشت هفته دولت

پیش از ظهر امروز به مناسبت هفته دولت، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به همراه جمعی از اساتید و کارمندان با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه ضمن قرائت فاتحه و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا به غبارروبی و عطر افشانی مزار آن عزیزان پرداختند.

دکتر سیادت ریاست دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با تبریک هفته دولت و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، شهید رجایی و شهید باهنر اظهار داشتند: همت و تلاش مسئولان در دفاع از آرمان‌های مقدس امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی ستودنی است.

دکتر سیادت در ادامه با اشاره به جایگاه و مقام شهدا بر زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره سرمایه‌های جاودان انقلاب اسلامی تأکید کردند. وی همچنین با اشاره به مراسم هفته دولت افزودند نیاز امروز کشور به همکاری و همدلی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان است تا توطئه‌های اخیر دشمن در جنگ نرم را جدی بگیرند و با هوشیاری، آن‌ها را خنثی کنند.

در این مراسم معنوی حضار با نثار شاخه‌های گل و عطر افشانی بر مزار شهدا، بار دیگر با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و رهبر عزیز و شهدای انقلاب اسلامی تجدد میثاق کردند.