برگزاری جلسه‌ی هم‌اندیشی و هم‌افزایی جامعه دانشگاهی نهضت استادی بسیج استان خوزستان با محوریت شعار سال

۲۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۱ کد : ۳۸۲۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه هم‌اندیشی و هم‌افزایی جامعه‌ی دانشگاهی نهضت استادی بسیج استان خوزستان با محوریت شعار سال در محل سالن جلسات بسیج اساتید استان و با حضور فرماندهی سپاه استان سردار حسن شاهوارپور و روسای دانشگاه‌های مرکز استان برگزار شد.

در این جلسه روسای دانشگاه‌های مرکز استان در خصوص موضوع تحقق شعار سال و نقش دانشگاه در تحقق شعار سال به ویژه دانش بنیان کردن منابع، اعم از منابع تولید و منابع انسانی ضمن بیان نظرات، راهکارهایی را ارائه نمودند.

حسن شاهوارپور گفت: جامعه استادی بسیج در کنار صنعت و دانشگاه و به تبعیت از مقام معظم رهبری و در راستای پیگیری دغدغه‌های معظم له که در ابتدای سال نسبت به تبیین شعار سال و انجام کار میدانی و اجرایی در کف میدان فرمان دادند، با اهتمام جدی برای حل مشکلات مردم، کمک به اشتغال و تولید با تقویت شرکت‌های دانش بنیان تلاش خواهد کرد.

بر اساس این گزارش در پایان فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان پیشنهاد داد برای شروع کار برنامه‌ریزی جهت برگزاری همایش اهمیت و ضرورت توجه به این فرمان مقام معظم رهبری در دستور کار قرار داده شود.