پیام دکتر سید عطاءاله سیادت به مناسبت روز جهانی قدس و دعوت از دانشگاهیان به شرکت در راهپیمایی

۰۱ تیر ۱۳۹۶ | ۲۲:۴۵ کد : ۳۸۲ اخبار دانشگاه

همان‌طور که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) فرمودند: «روز قدس روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملت‌ها با ابرقدرت‌هاست. روز قدس، روز هشدار به ابرقدرت‌هاست که دیگر اسلام تحت سیطره شما نیست.»

اینجانب ضمن اعلام انزجار از رژیم منفور صهیونیستی، از دانشگاهیان فهیم دعوت می‌کنم به پیروی از امام (ره) و مقام معظم رهبری (مد‌ظله‌العالی) همراه با همه مردم، با هر سلیقه و تفکر سیاسی، همانند سال‌های گذشته با حضور گسترده و یکپارچه در راهپیمایی روز قدس بر پیمان مستحکم خویش با آرمان‌های حق‌طلبانه مردم مظلوم فلسطین، تأکید کرده و فریادهای بلند خود را از ظلم‌های بی‌حد و حصر رژیم غاصب صهیونیستی به گوش جهانیان برسانند.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان