برگزاری نشست مشترک و ضیافت افطار گروه‎های ماشین‎های کشاورزی دانشگاه‎های کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان و شهید چمران در دانشگاه شهید چمران اهواز

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۴ کد : ۳۷۳ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور ارتقاء سطح همکاری‌های دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه ماشین‌های کشاورزی، به دنبال دعوت گروه مکانیک بیوسیستم دانشگاه شهید چمران، نشستی با حضور رئیس دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی دانشگاه رامین، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران و کلیه‌ی اعضای هیأت علمی ماشین‌های کشاورزی، مکانیزاسیون و مکانیک بیوسیستم در محل دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار گردید. در این جلسه مسائل آموزشی، پژوهشی و اجرایی رشته در سطح استان، کشور و زمینه‌های گسترش فعالیت‌های بین‌المللی طرح گردید. در این جلسه پس از تبادل آرا و نظرات، به منظور پیگیری امور و ارائه گزارش کمیته‌های مشترکی در خصوص انتشارات، بازنگری سرفصل‌ها و برگزاری همایش‌ها تشکیل گردید. مقرر شد که اهداف طرح شده در جلسات آینده مورد پیگیری هر دو گروه قرار گیرد. جلسه با ضیافت افطار خاتمه پذیرفت.