اطلاعیه‌ی نحوه‌ی برگزاری کلاس‌ها

۰۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۶ کد : ۳۶۹۶ اطلاعیه‌ها اخبار دانشگاه آموزشی
اطلاعیه‌ی نحوه‌ی برگزاری کلاس‌ها

با توجه به شرایط جدید کرونایی کشور و رفع برخی محدودیت‌ها از سوی ستاد کشوری و استانی بیماری کرونا، تصمیم‌گیری درباره‌ی نحوه‌ی ارائه‌ی درس‌های نیم‌سال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰، در سال ۱۴۰۱ (۲۰ فروردین لغایت پایان نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰) به شرح زیر اعلام می‌شود:

تمامی کلاس‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی همه‌ی دانشکده‌ها اعم از کلاس‌های نظری و عملی، به شکل حضوری برگزار می‌شود.
کلاس‌های عملی کارشناسی همه‌ی دانشکده‌ها به شکل حضوری و طبق برنامه‌ریزی دانشکده‌ها انجام خواهد شد. کلاس‌های عملی ورودی‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ حداکثر در پنج هفته فعال اول سال ۱۴۰۱ و ورودی‌های قبل از آن حداکثر در پنج هفته‌ی دوم پس از آن برگزار می‌گردند. همچنین کلاس‌های نظری این دسته از دانشجویان، کماکان به شکل مجازی و از طریق سامانه سمالایو برگزار می‌گردد.
 شیوه‌ی برگزاری جلسات دفاع از پروپوزال‌ها، پایان‌نامه‌ها و امتحانات نهایی آخر نیم‌سال برای همه‌ی رشته‌ها به شکل حضوری می‌باشد. بدیهی است در تمامی موارد فوق ضرورت دارد شیوه‌نامه‌ها بهداشتی و لزوم تزریق واکسن، طبق توصیه‌های ستاد کرونا رعایت گردد.

داوود عبدی ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۲۳:۴۱
این ترم هم باید غیر حضوری باشه - ما واکسن کرونا رو زدیم واکسن اومیکرون نزدیم
بهاره ۰۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۹:۲۵
بنظرم سال تحصیلی جدید باید حضوری شه چون یکی مث من ک ترم اخرم الکی برای 1 ماه بیام اهواز
الهام ۰۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹
ساعتهای اتوبوسهای دانشگاه رو بزارید رو سایت .
فاطمه ۰۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷
چرا کلاس‌های نظری دانشجویان ورودی 99 و 1400 مجازیه خوب حظوریش کنید . باید همه حضوری بشن دیگه.
مهدی ۰۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۳
اگر واقعا کلاسا حضوری شده لطفا ساعات اتوبوسهای دانشگاه رو هم اعلام کنید.
ستایش اشرفی ۰۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۹:۲۸
منفی