برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۵ کد : ۳۶۶۰ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم تکریم و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراسم تکریم و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 16 اسفند ماه 1400 در تالار شهید دکتر مفتح برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه آقای دکتر عبدشاهی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان گرامی بیان داشتند: برنامه‌ها و همکاری‌های مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ظرفیت بسیار برجسته‌ای برای ایجاد نوآوری و رفع بسیاری از چالش‌ها محسوب می‌شود. وی خاطرنشان‌کرد، قطعا در دوره کاری مسئول جدید دفتر نهاد در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان این همکاری‌ها ادامه پیدا می‌کند و اثرات آن به تسهیل امور در حوزه های مختلف منجر می‌شود. در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین شفیعی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­های استان خوزستان بیان داشتند: فرزندان ملت ایران در محیط‌های دانشگاهی امانتی با ارزش هستند که صیانت از آنها مسئولیت سنگینی است. حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی در ادامه: تربیت فرزندان جامعه اسلامی، کار بزرگی است که بخشی از آن بر عهده ارکان دانشگاه قرار گرفته است. وی افزود: دانشجویانی که در این محیط تحصیل و زندگی می‌کنند، امانت‌های با ارزشی هستند که خانواده‌ها، آنها را به متولیان امور دانشگاه سپرده‌اند و باید بی‌وقفه در راستای صیانت از این امانت‌ها گام برداشت. حجت الاسلام والمسلمین شفیعی اضافه‌کرد: پدر و مادر در محیط خانواده در زمینه تربیت فرزندان خود با چالش و پیچیدگی‌هایی روبرو می‌شود؛ لذا اگر محیط دانشگاه را به‌عنوان خانواده‌ای با ابعاد وسیع‌تر تصور کرد؛ بار سنگین مسئولیتی که بر عهده متولیان آن (دانشگاه ها) امکان پذیر می‌شود. مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود همراهی، همدلی و خیرخواه بودن در محیط دانشگاه‌ها را از مهمترین رسالت‌های این نهاد عنوان‌کرد و افزود: همچنین تلاش می‌شود در کنار ارکان دانشگاه امور مربوط به محیط های علمی به بهترین شکل ممکن پیشرفت کند. وی خاطرنشان‌کرد: در این بین، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری را پناهی برای همه اقشار فعال در دانشگاه می‌دانیم و هیچ مرزبندی سیاسی را نمی‌توان برای انجام امور قائل شد. در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین جولای مفرد مسئول پیشین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه و همچنین حجت الاسلام والمسلمین علوی کیا مسئول جدید دفتر نهاد رهبری دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخته و از امور انجام شده و اهداف خود در مجموعه نهاد رهبری دانشگاه نکاتی را بیان نمودند. در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین  سید مهدی میراحمدی معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها کشور بیان داشتند: باید توجه داشت که این نهاد در کنار ارکان دانشگاهی و علمی کشور وظایفی دارد که مهمترین آن کمک به پرورش استعدادها و نیروی انسانی توانمند برای کشور است. وی ادامه‌داد: نهاد مقام معظم رهبری با هدف تقویت جبهه ترویج اعتقادات دینی و انقلابی وارد دانشگاه‌ها شده است و قطعا این اقدام در تربیت نیروی توانمند انسانی کشور نقش تاثیرگذاری دارد. معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه جامعه روحانیت قدردان تلاش‌های دانشگاهیان کشور است افزود: به‌واسطه فعالیت این نهاد، محیط‌های علمی نیز به محلی برای بیان اعتقادات دینی تبدیل شده‌اند. حجت الاسلام میراحمدی اضافه‌کرد: دانشگاه محیطی است که از حضور فرهیختگان مختلفی برخوردار است و در چنین فضاهایی امکان رشد متقابل جامعه دانشگاهی و روحانی فراهم وجود دارد بنابراین باید از این طریق ارتباطات مثبتی بین دانشگاه و حوزه (علمیه) با توسعه بیشتری همراه باشد. وی با تاکید بر اینکه مرزبندی‌های سیاسی در این ارتباط جایی ندارد گفت: با همدلی و همکاری مشترکی که بین حوزه و دانشگاه صورت می‌گیرد، خیلی از امور به نفع مردم، دین و انقلاب اصلاح می‌شود. معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری یادآورشد: هدف از این همکاری، تصدیق آرمان های انقلاب اسلامی است و در این مسیر نباید اجازه داد که عده‌ای این آرمان‌ها را مصادره و یا به نفع خود تفسیر کنند.

شایان ذکر است در قسمت انتهای این برنامه از زحمات چندین ساله­ ی حجت الاسلام والمسلمین جولای مفرد در سمت مسئول نهاد رهبری دانشگاه و همچنین حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای احمدی تقدیر و تشکر به عمل آمد و حجت الاسلام والمسلمین علوی کیا به عنوان مسئول جدید دفتر نهاد رهبری دانشگاه معرفی شدند.