دیدار با فرمانده ناحیه امام حسن مجتبی(ع) به مناسبت روز پاسدار

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۴ کد : ۳۶۵۲ اخبار دانشگاه
دیدار با فرمانده ناحیه امام حسن مجتبی(ع) به مناسبت روز پاسدار

به مناسبت ولادت با سعادت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار، مسئول بسیج کارکنان دانشگاه و اعضای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه، به همراه معاونت محترم اداری و مالی به نمایندگی از ریاست دانشگاه با فرمانده ناحیه امام حسن مجتبی(ع) شهرستان باوی دیدار کردند.

به گزارش بسیج کارکنان دانشگاه؛ به مناسبت ولادت با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و روز پاسدار مسئول بسیج کارکنان دانشگاه و اعضای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه، به همراه معاونت محترم اداری و مالی به نمایندگی از ریاست دانشگاه با فرمانده ناحیه امام حسن مجتبی(ع) شهرستان باوی دیدار کردند.

در این دیدار اعضا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به ویژه ولادت با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، از شهامت و دلاوری های پاسداران جان برکف انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر نمودند. لازم به ذکر است در انتهای این دیدار با اهداء گل و لوح تقدیر از زحمات فرمانده این ناحیه تقدیر و تشکر به عمل آمد.