اطلاعیه‌ی شیوه‌ی برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشگاه با توجه به وضعیت جدید کرونایی

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۸ کد : ۳۶۰۶ اطلاعیه‌ها اخبار دانشگاه آموزشی
اطلاعیه‌ی شیوه‌ی برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشگاه با توجه به وضعیت جدید کرونایی

پیرو ابلاغیه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا و به رغم برنامه‌ریزی‌های قبلی برای از سرگیری آموزش حضوری در برخی مقاطع تحصیلی، به استحضار می‌رساند با توجه به شرایط اعلام شده و شیوع دوباره بیماری کرونا و همچنین تردد دانشجویان در شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، تصمیم­‌گیری جدید به شرح زیر است:

• کلاس‌­های آموزشی تمام مقاطع تحصیلی این دانشگاه تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی و در سامانه سمالایو برگزار خواهد شد.
  • برگزاری حضوری کلاس‌های دکتری تخصصی با صلاحدید استاد درس و توافق دانشجویان و با هماهنگی آموزش دانشکده اماکن‌­پذیر است.
  • کلیه فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای اجرای پایان‌­نامه و رساله به شرط تصویب پروپوزال، با هماهنگی استاد راهنما همانند نیمسال‌های گذشته و با رعایت کامل شیوه‌نامه امکان‌­پذیر است.
  • شیوه برگزاری جلسات دفاع به صورت مجازی خواهد بود، با این حال با صلاحدید گروه آموزشی و دانشکده، امکان برگزاری جلسات دفاع به صورت حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی وجود دارد.
  • آزمون‌های باقی‌مانده کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین آزمون‌های جامع به صورت حضوری برگزار می‌گردند.

رضا ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۳
ما که این چند ترم چیزی یاد نگرفتیم از این کلاسای مجازی. دانشگاه ما داره تموم میشه ما نمیدونیم دانشگاهمون چه شکلیه.
علی ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۰:۲۹
خسته شدیم . کلافه شدیم. عصبی شدیم. کلاسا رو یا حضوری کنید یا مجازی. هر روز یه چیز می گید.