گزارش برگزاری جشن میلاد زهرای مرضیه (س)

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۶ کد : ۳۵۵۹ اخبار دانشگاه
گزارش برگزاری جشن میلاد زهرای مرضیه (س)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح چهارشنبه به تاریخ 6 بهمن‌ماه، جشن میلاد زهرای مرضیه (س) و بزرگداشت مقام زن ویژه‌ی پرسنل خانم در تالار شهید دکتر مفتح برگزار گردید.

این برنامه شامل نشست صمیمانه با اعضای محترم هیأت رئیسه دانشگاه، اجرای گروه سرود، سخنرانی سرکار خانم اخلاقی مدرس حوزه‌ی علمیه، مبلغ و مشاور مذهبی، مولودی‌خوانی توسط مداح اهل بیت سرکار خانم موسوی بود.

در ابتدا پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، آقای دکتر عبدشاهی رئیس محترم دانشگاه به نمایندگی از هیات رئیسه دانشگاه، ضمن تبریک ایام ولادت با سعادت دخت نبی اکرم صلوات الله علیه هفته زن و مقام شامخ مادر را با ایراد سخنانی گرامی داشتند و در ادامه مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت‌الاسلام و المسلمین احمدی به جایگاه دعوت شدند و پس تبریک ایام پیرامون شخصیت والای حضرت زهرای مرضیه بیاناتی ایراد نمودند.

همزمان با اجرای برنامه مسابقه‌ی فرهنگی با موضوع حضرت زهرا (سلام الله علیه) نیز اجرا گردید. در پایان از بانوان شاغل در دانشگاه با اهداء گل و کارت هدیه تقدیر به عمل آمد.