اطلاعیه شماره ۲ پذیرفته‌شدگان کارشناسی بهمن سال ۱۴۰۰

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۹ کد : ۳۵۳۴ اطلاعیه‌ها آموزشی

ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به پذیرفته‌شدگان با سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال ۱۴۰۰ جهت  ورود به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به آگاهی می‌رساند: تمام مراحل ثبت‌نام  غیرحضوری می‌باشد.

ثبت‌نام اینترنتی از روز شنبه مورخ 1400/10/25 لغایت روز سه‌شنبه مورخ 1400/10/28 از طریق سایت دانشگاه به آدرس https://asnrukh.ac.ir قسمت سامانه آموزش – ثبت‌نام دانشجویان جدید الورود- کد کاربری: کد ملی و قسمت رمز ورود که شماره داوطلبی می‌باشد عدد صفر درج شود.

خواهشمند است قبل از شروع ثبت‌نام، مدارک ذیل را تهیه نمائید:

• اصل مدرک یا گواهی موقت پایان دوره متوسطه دوم و یک سری تصویرآن (مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید)
  • اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان و یک سری تصویر آن (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید
  • اصل کارنامه ۶۰۲ (مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید، عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) و یک سری تصویرآن
  • اصل مدرک یا گواهی موقت پیش دانشگاهی و یک سری تصویرآن (مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی قدیم)
  • اصل کارنامه پیش دانشگاهی و کارنامه سه ساله دیپلم و یک سری تصویرآن (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) (مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی قدیم)
  • یک سری تصویر کارت ملی یا رسید درخواست دفتر پیشخوان دولت
  • یک سری تصویر کلیه صفحات شناسنامه
  • هشت قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ، رنگی با زمینه سفید تهیه شده در سال جاری
  • گواهی رسمی موافقت با ادامه تحصیل تمام وقت و بدون قید و شرط از ارگان محل خدمت (مخصوص کارکنان دولت و پرسنل شاغل رسمی در نیروهای نظامی و انتظامی کشور)

پذیرفته‌شدگان موظفند از فرایند ثبت‌نام الکترونیکی سه نسخه را چاپ، و همچنین فرم شماره ۵ تکمیل و امضاء کرده و به همراه سایر مدارک ذکر شده به دانشگاه پست کنند/

مدارک مورد نیاز پذیرفته‌شدگان پسر

کپی کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی (مشمولان)

مشمولین پسر جهت اخذ معافیت تحصیلی به سامانه سخا مراجعه و درخواست معافیت خود را ثبت و رسید را دریافت و پرینت نموده و به همراه سایر مدارک به دانشگاه ارسال نمایند.

ارسال مدارک فیزیکی از طریق پست پیشتاز جهت تشکیل پرونده تحصیلی

بر روی پاکت پستی اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، عنوان رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی درج گردد.

مدارک تحصیلی که به دانشگاه ارسال می‌نمایید تا پایان تحصیلات عودت داده نمی‌شود توصیه می‌شود کپی و کپی برابر اصل آن را تهیه و نزد خود نگه دارید.

بدیهی است در هر زمان که مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه طبق مفاد دفترچه شماره 1 آزمون سراسری سال 1400 و دستور العمل سازمان سنجش کشور، ثبت‌نام دانشجو را به‌علت مغایرت مدارک و یا نقص مدارک، غیر مجاز تشخیص دهد؛ بلافاصله از ادامه تحصیل پذیرفته‌شده در هر مرحله‌ای از تحصیل جلوگیری بعمل خواهد آمد و در صورت عدم ارسال مدارک تا تاریخ 1400/11/10 پذیرش دانشجویان کان لم یکن تلقی می‌گردد.

لازم به ذکر است کلیه پذیرفته‌شدگان فرم شماره 5 را از سایت دانشگاه پرینت گرفته و امضا نموده و همراه مدارک به این دانشگاه پست پیشتاز شود.

نشانی دانشگاه: خوزستــان، شهرستان باوی، شهر ملاثانی، دانشـگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان- آموزش کل دانشگاه

فرم شماره‌ی 5