سخنرانی علمی ضرورت طرح کمربند سبز اهواز

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۷ کد : ۳۴۲ اخبار دانشگاه
سخنرانی علمی ضرورت طرح کمربند سبز اهواز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز دوشنبه مورخ ۰۱/‏۰۳/‏۹۶‬ سخنرانی علمی با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه مهندس امیری‌فر به توجیه ضرورت طرح کمربند سبز اهواز پرداختند و اشاره کردند که کمربند سبز ایران در ۷ استان در سال ۱۳۷۳ تشکیل و تصویب شدکه فقط در حد مطالعات انجام گرفت و علت آن گستردگی افقی شهر اهواز بود. اما تا سال ۹۰ عملاً در اهواز اجرایی نگردید. در بقیه‌‌ی استان‌ها مثل اصفهان و تهران تا ۶۰ درصد پیشرفت داشته است. همچنین ایشان بیان داشتند هزینه اجرای کمربند سبز شهر اهواز هکتاری ۳ میلیون تومان و هزینه نگهداری هر هکتار ۷ میلیون تومان و هزینه سیستم آبیاری و سیستم توزیع حدود ۳۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. تعداد کل درختان کاشته شده در این طرح ۳۳۳۶۰۰ اصله است که به ازای هر هکتار ۴۱۷ اصله نهال کاشته خواهد شد. همچنین ایشان در پایان با اعلام اینکه اگر درختکاری به صورت وسیع و طرح کمربند سبز در تمام شهرهای استان انجام گیرد و بحث کنترل کانون‌های بحرانی ریزگرد (خارج از کشور) انجام گردد این طرح می‌تواند نقش مؤثری در جلوگیری از ریزگردها داشته باشد.