پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

۱۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۹ کد : ۳۳۸۷ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی، در پیامی فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری را به پژوهشگران، محققان و فعالان این عرصه تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

با نام خدا

فعالیت‍‌های پژوهشی با گشودن مرزهای جدید دانش و به‌کارگیری دانش ایجاد شده در جهت تولید کالاها و خدمات مختلف، نقشی بی‌بدیل در افزایش رفاه جوامع ایفا می‌نماید. بی‌شک سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهش چه در علوم پایه که منافع حاصل از آن توسط سرمایه‌گذار قابل کنترل نبوده و لذا بخش خصوصی تمایلی به سرمایه‌گذاری در این علوم ندارد و چه در علوم کاربردی از جمله کشاورزی که در اکثر موارد می‌توان منافع حاصل از سرمایه‌گذاری را کنترل نمود، از بازدهی بسیار بالایی برخوردار است. پژوهش مخصوصاً در کشورهای در حال توسعه که منابع استفاده نشده فراوانی دارند، اهمیتی دوچندان دارد. لذا شایسته است که پژوهشگران را قدر نهاد و بر صدر نشاند. این‌جانب به نوبه خود، فرا رسیدن هفته پژوهش را به اساتید، دانشجویان و کارکنان حوزه پژوهشی دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون ایشان را از پروردگار متعال خواستارم.