پیام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۰ کد : ۳۳۶۲ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشگاه مهمترین زیرساخت پیشرفت و توسعه کشور است و دانشجو موتور حرکت جامعه برای نیل به اهداف متعالی.

بحمدالله دانشجویان این مرز و بوم که مهمترین سرمایه ایران اسلامی به شمار می‌آیند با دو بال دانش‌پژوهی و آرمان‌خواهی به سمت قله عزت و کمال در پیش‌اند.

جنبش دانشجویی اما یادگار ماندگار جوانان فرهیخته‌ایست که در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ در دفاع از عزت و استقلال ملت ایران در برابر خودفروخته‌های داخلی و مستکبرین خارجی خروشیدند و حتی از بذل جان دریغ نکردند.

این جنبش متعالی، امروز به دانشجویان بصیر ما رسیده و شایسته است به رسم امانت‌داری با حفظ ماهیت استکباری، ضد فساد، ضد اشرافی‌گری، ضد حاکمیت تجمل‌گرایانه و زورگویانه و ضد گرایش‌های انحرافی به دانشجویان نسل بعد تحویل شود.

اینجانب ضمن تقدیم درود به روان پاک شهدای ۱۶ آذر و دیگر شهدای دانشجو بخصوص شهدای این دانشگاه، این روز را به شما دانشجویان عزیز دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان صمیمانه تبریک گفته، سلامتی و موفقیتتان را از خداوند مسئلت دارم.

به امید دیدارتان

احمد احمدی