پیام تبریک دکتر سید عطاءاله سیادت به مناسبت انتخاب مجدد دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور کشورمان

۰۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۷ کد : ۳۳۴ اخبار دانشگاه

به نام او

حماسه‌ی با شکوه ملت ایران نشان داد که نظام جمهوری اسلامی ایران تحت رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (دام عزه)، مستحکم‌ترین نظام مردمی دنیا بوده و از بزرگترین پشتوانه مردمی برخوردار است. حماسه‌ای که خلق گردید بار دیگر جان تازه‌ای به مردم‌سالاری دینی داد. همه ما باید قدردان این ملت فهیم باشیم که با گذشت قرین چهار دهه از انقلاب اسلامی همچنان در صف مقدم دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب قرار دارند.

اینجانب از تمام دانشگاهیان فرهیخته که در آستانه انتخابات، با برنامه‌ریزی منسجم موجبات شور و نشاط انتخاباتی در جهت آگاهی بخشی و شناخت فرد اصلح فراهم نمودند، قدردانی می‌نماید. همچنین از تمامی گروهها و جریانات سیاسی درخواست می‌شود تا با حمایت همه جانبه از رئیس جمهور منتخب، در جهت برآورده شدن مطالبات مردم همت گمارند.

ضمن تشکر از مقام معظم رهبری که با رهنمودهای ارزنده خود زمینه‌ی مشارکت حداکثری را فراهم نمودند، انتخاب حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی به ریاست جمهوری اسلامی ایران تبریک گفته و از خداوند متعال توفیق وی در عبور از مشکلات و رسیدن به آینده‌ای درخشان برای کشور را خواستارم.

به امید فردایی بهتر برای همه ایرانیان

سید عطاءاله سیادت