برگزاری جشن میلاد پیامبر (ص)، امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت هفته وحدت

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۷ کد : ۳۲۰۴ اخبار دانشگاه
برگزاری جشن میلاد پیامبر (ص)، امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت هفته وحدت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به مناسبت شروع هفته وحدت و جشن میلاد پیامبر خاتم حضرت محمد (ص) و رئیس مذهب تشیع امام جعفر صادق (ع)، مراسمی در روز سه‌شنبه مورخ ۲۷ مهر ماه در جوار شهدای گمنام دانشگاه برگزار گردید. این مراسم به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با حضور اساتید، کارکنان و مسئولان دانشگاه در جوار شهدای گمنام دانشگاه، در فضای باز و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار گردید. در ابتدای این مراسم بعد از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر صالحی‌زاده از اساتید گروه معارف دانشگاه ضمن تبریک اعیاد ربیع با اشاره به آیه چهار سوره قلم (وَ إِنَّکَ لَعَلى‌ خُلُقٍ عَظِیمٍ) به بیان سخنانی درباره سیره و خصوصیات اخلاقی پیامبر و همچنین ضرورت وحدت و پاسداشت آن پرداختند. در ادامه این مراسم، مداح اهل بیت ضمن مولودی‌خوانی، اشعاری در مدح  و ثنای پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) خواندند. حسن ختامه برنامه نیز عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه بود که حضار با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام نمودند.