برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان باوی به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۵ کد : ۳۲۰۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۲۶ مهرماه، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان میزبان اعضای محترم شورای فرهنگ عمومی شهرستان باوی بود. این جلسه به مناسبت هفته وحدت و در جهت تعامل، مشارکت و ‌همدلی ادارات، ارگان‌­های نظامی و انتظامی و همچنین جهت بهبود و ارتقای سطح کیفی و کمی فرهنگ عمومی، مدیران و مسئولان شهرستان باوی به ریاست امام جمعه محترم مرکز شهرستان جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین آلبوشوکه برگزار گردید. در ابتدا، جناب آقای دکتر عبدشاهی ریاست دانشگاه  ضمن خیر مقدم به اعضای شورا، هفته‌ی وحدت را فرصت مناسبی جهت ایجاد تعامل و همکاری مشترک با ادارات و نهادهای دولتی شهرستان به منظور رسیدن به اهداف فرهنگی، اجتماعی مورد نظر دانسته و آمادگی دانشگاه را جهت هرگونه مساعدت و همکاری با شورای فرهنگ عمومی شهرستان اعلام نمودند.  راه‌­اندازی کاروان­‌ها و موکب‌­های شادی به مناسبت میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، اهتمام به ورزش بانوان و برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی بصورت ماهانه بخشی از موضوعات مطرح شده در حاشیه این جلسه بود. شایان ذکر است در قسمت پایانی این جلسه از جناب آقای دکتر عبدشاهی ریاست محترم دانشگاه جهت برگزاری شایسته آزمون سراسری در شهرستان باوی از طرف امام جمعه محترم شهرستان، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین آلبوشوکه با اهدای لوح تقدیر، تشکر و قدردانی به عمل آمد.