انتصاب دکتر سیروس جعفری به عنوان دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی پدیده گرد و خاک و مقابله با آثار زیان‌بار آن

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۲۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی ابلاغی از سوی دکتر سید عطاء‌اله سیادت رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان جناب آقای دکتر سیروس جعفری به عنوان دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی پدیده گرد و خاک و مقابله با آثار زیان بار آن منصوب شدند.

در این حکم آمده است:

امید است با بهره‌گیری از نظرات صاحب‌نظران و کارشناسان این بخش و همچنین جلب مشارکت سازمان‌ها و نهادها، شاهد برپایی باشکوه این کنگره و استفاده از دستاوردهای ارزنده علمی آن باشیم. توفیق هرچه بیشتر حضرتعالی را از خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.