آگهی مزایده یک مرحله ای عمومی به منظور فروش کانکس دست دوم به ابعاد ۱۲*۶ متر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۷ کد : ۳۱۹۷ اطلاعیه‌ها عمومی

آگهی مزایده یک مرحله ای عمومی به منظور

فروش کانکس دست دوم به ابعاد 12*6 متر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در نظر دارد فروش کانکس دست دوم به ابعاد 12*6 متر خود را به روش مزایده عمومی یک مرحله ای و از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) با شماره 1000000141000002 برگزار نماید. کلیه مراحل برگزاری مزایده از دریافت اسناد تا ارائه پیشنهاد مزایده گران وبازگشایی پاکت ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir  انجام خواهد شد. لازم است مزایده گران در صورت عدم عضویت قبلی در سامانه مذکور مراحل ثبت نام و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مزایده محقق سازند. تاریخ انتشار مزایده در سامانه مذکور 1400/7/27 می باشد.

جهت دریافت کامل آگهی مزایده کلیک نمایید.