مراسم بزرگداشت مقام معلم

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۱ کد : ۳۱۷ اخبار دانشگاه
مراسم بزرگداشت مقام معلم

‌به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بزرگداشت مقام معلم در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار گردید. دکتر سیادت رئیس محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم خدمت آقای دکتر هاشمی معاون اجتماعی، فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت همراه، روز معلم را به اساتید گران‌قدر تبریک گفته و از زحمات بی‌وقفه ایشان قدردانی نمود. ایشان سپس به مشکلات عدیده دانشگاه، نظیر عدم پرداخت به موقع حق‌التدریس، وجود پروژه‌های نیمه‌تمام در دانشگاه، وضعیت نامناسب آب شرب، وضعیت نامناسب خوابگاه‌های دانشجویی و... در زمان پذیرش مسئولیت اشاره نمود و اظهار داشت که با تخصیص اعتبارات مناسب از طرف دولت و همت همکاران گرامی این مشکلات تا حد زیادی مرتفع گردیده است. وی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام سلف‌سرویس دانشگاه، اتمام پروژه‌ی دانشکده‌ی کشاورزی، بهبود زیرساخت‌های سیستم آب شرب، گازکشی واحدهای مختلف دانشگاه، تعمیر خوابگاه‌های دانشجویی، بازسازی ساختمان گروه‌های باغبانی، بیوتکنولوژی و مرتع و آب‌خیزداری، بازسازی ساختمان مدیریت دانشگاه، بهبود وضعیت سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان و اعضای هیأت علمی، پرداخت دیون از سال ۸۸ و بعضاً از سال ۸۴ تا ۹۵، پرداخت پژوهانه به اعضای هیأت علمی و به روز نمودن پرداخت حق‌التدریس را از جمله مواردی ذکر نمود که در مدت مسئولیت خود با کمک همکاران، موفق به انجام گردیده است. وی تصریح نمود که کل بودجه‌ی اختصاص یافته به دانشگاه در دولت یازدهم بیش از ۹۰ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه قبل از آن افزایش ۵/۲ برابری را نشان می‌دهد و درآمد اختصاصی دانشگاه نیز نسبت به سال ۹۱ به میزان ۵ برابر افزایش یافته است. وی در پایان ضمن سپاسگذاری از حضور گرم دکتر هاشمی در دانشگاه، اظهار امیدواری نمود که در سال‌های آتی نیز توجهات نسبت به دانشگاه ادامه یافته و شاهد پیشرفت بیشتر دانشگاه در تمامی زمینه‌ها باشیم. در ادامه دکتر هاشمی ضمن گرامی‌داشت مقام شامخ معلم و تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت جوامع پیشرفته جوامعی هستند که دارای پیشرفت علمی بوده‌اند. وی علم و علم‌آموزی در ایران را دارای سابقه‌ی بس طولانی دانست و به قدمت دانشگاه جندی شاپور به عنوان اولین دانشگاه در جهان اشاره نمود. ایشان بیان نمود که راه‌حل برون رفت از مشکلات امروز جامعه، تولید و ترویج علم بوده و عرصه‌ی پیشرفت، مستلزم حرکت و تلاش معلم و متعلم است. دکتر هاشمی سرمایه‌های هر جامعه‌ای را اجتماعی، انسانی و اقتصادی دانست و خاطر نشان نمود که پیوند و هم‌افزایی سرمایه‌های انسانی و اجتماعی موجب به بار نشستن سرمایه‌های اقتصادی خواهد شد. سرمایه‌‌های انسانی حاصل کار معلمان و اساتید بوده و تجلیل از ایشان موجب دلگرمی آنان در ادامه‌ی این راه بزرگ است. دکتر هاشمی در ادامه‌ی سخنان خود گفتند که دانشگاه رامین نسبت به سه سال گذشته دچار تحولات زیادی شده است. امکاناتی که این دانشگاه دارد بعضاً در وزارت علوم هم وجود ندارد. این امکانات چند سال پیش هم وجود داشته ولی این پیشرفت‌ها دیده نمی‌شد. امروز نسبت به سه سال گذشته که به این دانشگاه آمدم آرامش در چهره‌ها بیشتر شده و حسن تعاملات فرق کرده است. در سه سال پیش، هنگام صحبت در اینجا باید مراقب بودم کلماتی که می‌گویم حساسیت ایجاد نکند یا حساسیت‌های موجود را تحریک نکند. اما امروز احساس می‌کنم صحبتی که می‌کنم مورد تفاهم بیشتری است. که این یک سرمایه اجتماعی است. در این سه سال، ساخت و ساز عمرانی تقریباً نسبت به قبل ۲ برابر شده است. بعضی می‌گویند در این چند سال دانشگاه در اولویت نبوده و بهداشت و سلامت و سیاست خارجی در اولویت بوده که این حرف درست نیست. اگر دانشگاه در اولویت نبوده این تحولات اتفاق نمی‌افتاد. دکتر هاشمی در ادامه فرمودند که در حوزه فرهنگی، در دانشگاه در سال‌های ۹۲ تا ۹۵ هر سال رییس دولت را دعوت می‌کردیم که پاسخگوی سوالات شفاف و نقادانه دانشجویان باشد. در صورتی‌که در سال‌های قبل از آن این اتفاق نمی‌افتاد. این در شرایط تنگنای مالی بود که خیلی از منابع محدود شده بود. این به معنای حرکت به سمت توسعه است و دلیل آن حرکت مدیریت به سمت مدیریت علمی است. مدیریت پذیرفت که نیاز به دانشگاه، نخبگان، انجمن‌های علمی و کارشناسان متعهد نخبه واقعی دارد نه مدعیان نخبه غیرواقعی. ایشان در پایان ضمن تقدیر از اعضای هیأت علمی، از زحمات هیأت رئیسه دانشگاه تشکر نمود.

در پایان برنامه از سرآمدان آموزشی دانشگاه، آقایان دکتر محمدامین آسودار استاد گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون، دکتر حبیب‌اله نادیان قمشه استاد گروه علوم و مهندسی خاک و دکتر محمدحسین دانشور استاد گروه باغبانی تقدیر به عمل آمد.