بازدید آقای دکتر عبدشاهی و حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقای احمدی از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۰ کد : ۳۱۶۷ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز شنبه  مورخ 17 مهرماه در نخستین روز از ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود، آقای دکتر عبدشاهی ریاست محترم دانشگاه و حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقای احمدی معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با نظارت و ارزیابی از بخش‌های مختلف و مراحل نام‌نویسی در جریان امور قرار گرفتند. دکتر عبدشاهی در ابتدای این بازدید ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان جدیدالورود آرزوی موفقیت و بهروزی نمود و ضمن مثبت و مطلوب دانستن روند ثبت‌نام و فعالیت مسئولین، توجه به مطالبات و مشکلات دانشجویان جدیدالورود و خانواده‌های ایشان و پاسخگویی در کوتاه‌ترین زمان ممکن در شرایط بیماری کرونا را اولویت اصلی دانشگاه بیان کردند. همچنین ایشان ایجاد فضای صمیمی، تعامل‌گونه و مسئولانه با دانشجویان در ایام ثبت‌نام را مایه آرامش و زمینه‌ساز حسن اعتماد بین خانواده‌های دانشجویان با دانشگاه اعلام نمودند. گفتنی است، ثبت‌نام دانشجویان جدید به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام می­‌پذیرد. در ثبت‌نام امسال همانند سال گذشته با تمهیدات انجام شده توسط کمیته ثبت‌نام، بسیاری از مراحل ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام گردیده که سبب کاهش هزینه­‌ها و تسریع در فرآیند ثبت‌نام شده و فرآیند ثبت‌نام تا روز دوشنبه مورخ 19مهرماه کماکان ادامه دارد.