اطلاعیه شماره (۳) ثبت‌نام حضوری پذیرفته شدگان مقطع (کارشناسی صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی) سال تحصیلی ۱۴۰۰

۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۸ کد : ۳۱۵۱ اطلاعیه‌ها اخبار دانشگاه آموزشی

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام حضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سال تحصیلی 1400 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به شرح ذیل اعلام می نماید.

پذیرفته شدگان با در دست داشتن مدارک لازم که در اطلاعیه شماره 1 مربوط به ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 1401-1400 درج شده است به دانشگاه مراجعه نمایند. ثبت نام حضوری از روز شنبه مورخ 1400/07/17 لغایت روز دوشنبه 1400/07/19 از ساعت 8 لغایت 13 می باشد.

تذکر: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و تسریع در روند بررسی مدارک خواهشمند است از آوردن همراه جداً خودداری نمایند.

اداره کل امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان