ویژه برنامه بزرگداشت اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۷ کد : ۳۱۲۶ اخبار دانشگاه
ویژه برنامه بزرگداشت اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در هفته دفاع مقدس، روز سه‌شنبه ۶ مهرماه، مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور رئیس، معاونین، کارکنان دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه فرهنگیان جناب حجت‌الاسلام و المسلمین جوانمردزاده و سردار هادی اسماعیل‌زاده از رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، انجام شد. در ابتدا، با تلاوت آیاتی چند از کلام الله قرآن مجید، قرائت فاتحه و نیز زیارت‌نامه شهدا، تجدید میثاقی با شهدای ۸ سال دفاع مقدس صورت گرفت. پس از مراسم غبارروبی، به صورت نمادین پیاده‌روی جاماندگان از اربعین حسینی از مزار شهدای گمنام به سمت مسجد دانشگاه همراه با مداحی مداح اهل بیت کربلایی ایمان عسگری انجام گرفت. در مسجد دانشگاه، ابتدا حجت‌الاسلام جوانمردزاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه فرهنگیان استان، با ایراد سخنانی در لزوم بزرگداشت اربعین و نقش دانشگاه در فرهنگ جامعه، چگونگی انجام کار فرهنگی، ضرورت حضور مسئولین و بزرگان دانشگاه در اجرای برنامه‌های فرهنگی جهت غنی‌بخشی به اثر این امور، در دانشگاه‌ها پرداختند. پس از آن سردار سپاه، جناب آقای هادی اسماعیل‌زاده از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس به جایگاه دعوت شدند. ایشان ضمن بیان خاطراتی از جبهه و جنگ به لزوم ولایتمداری آحاد جامعه و اعتماد به جوانان و سرمایه‌های داخلی پرداختند. پس از اقامه نماز ظهر به جماعت، بهمنظور تقدیر از رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس و به پاس رشادت‌های این دلاوران از سردار هادی اسماعیل‌زاده به نمایندگی از این عزیزان تقدیر به عمل آمد و همچنین در پاسداشت خدمات شبکه بهداشت و سلامت کشور و به جهت تقدیر از مدافعین سلامت، از سرکار خانم حدیث سلطانی پرستار برگزیده استانی و نیز از جناب آقای حکیم جیشی بهورز برگزیده کشوری با اهدا لوح سپاس و هدیه، تقدیر به عمل آمد. همچنین به مناسبت روز سرباز از جناب آقای دکتر میرزایی سرباز هیأت علمی دانشگاه و جناب آقای دکتر ابراهیم تامولی سرباز امریه دانشگاه تقدیر به عمل آمد. پس از اقامه نماز عصر به جماعت، در پایان با قرائت زیارت اربعین، مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به پایان رسید.