پیام دکتر سید عطاءاله سیادت به مناسبت روز معلم

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۱ کد : ۳۱۲ اخبار دانشگاه
پیام دکتر سید عطاءاله سیادت به مناسبت روز معلم

سپاس و ستایش اول معلم هستی را که به انسان فکرت آموخت و سرشت او را به زیور اندیشه آراست تا اشرف مخلوقات باشد.

رشد، توسعه، عزت و اقتدار هر جامعه‌ای در گرو علم‌آموزی است و یکی از ارکان مهم پیشرفت در این زمینه معلمان می‌باشند. فعالیت‌ها و جهت‌گیری‌های قشر معلم جزء مهم‌ترین مؤلفه‌های اقتدار ملی است. معلمان تولیدکنندگان علم، فضیلت و اخلاق در کشور بوده و بدون فعالیت آن‌ها نیل به ارزش‌های بنیادین در یک نظام، امکان‌پذیر نیست. پس از به‌وجود آمدن دولت، نقش این قشر اهمیت فراوانی یافته و لذا توجه به سرنوشت، مشکلات و مسائل این عزیزان بسیار مهم تلقی گردیده و همه کشورها سعی می‌کنند برای این قشر، اهمیت ویژه‌ای قائل شوند.

اینجانب با تبریک روز معلم به جامعه فرهیخته دانشگاهیان و گرامی‌داشت یاد و خاطره معلم فرزانه استاد مطهری ایمان راسخ دارم که به فضل الهی و در پرتو توجهات حضرت ولی عصر (عج)، بیش از پیش شاهد رشد، تعالی و بالندگی جامعه دانشگاهی کشورمان خواهیم بود.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان