اطلاعیه شماره (۱) ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ (مقطع کارشناسی)

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۱۱۷ اطلاعیه‌ها اخبار دانشگاه آموزشی

ضمن عرض تبریک و خوش‌آمدگویی به پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ به جهت  ورود به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به آگاهی می‌رساند: ثبت‌نام  طی دو مرحله بصورت غیرحضوری و حضوری صورت می‌پذیرد. زمان  ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری طی اطلاعیه شماره ۲ و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این دانشگاه به آدرس  asnrukh.ac.ir  اعلام میگردد.

خواهشمند است قبل از شروع ثبت‌نام، مدارک ذیل را تهیه نمائید:

1- اصل مدرک یا گواهی موقت پایان دوره متوسطه دوم و یک سری تصویرآن (مخصوص دانش‌آموزان نظام آموزشی جدید)

2- اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان و یک سری تصویرآن (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) مخصوص دانش‌آموزان نظام آموزشی جدید

3- اصل کارنامه ۶۰۲ (مخصوص دانش‌آموزان نظام آموزشی جدید، عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) و یک سری تصویرآن

4- اصل مدرک یا گواهی موقت پیش‌دانشگاهی و یک سری تصویرآن (مخصوص دانش‌آموزان نظام آموزشی قدیم)

5- اصل کارنامه پیش‌دانشگاهی و کارنامه سه ساله دیپلم و یک سری تصویرآن (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) (مخصوص دانش‌آموزان نظام آموزشی قدیم)

7- یک سری تصویرکارت ملی یا رسید درخواست دفتر پیشخوان دولت

8- یک سری تصویرکلیه صفحات شناسنامه

9- هشت قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ، رنگی با زمینه سفید تهیه شده در سال جاری

10- گواهی رسمی موافقت با ادامه تحصیل تمام وقت و بدون قید و شرط از ارگان محل خدمت (مخصوص کارکنان دولت و پرسنل شاغل رسمی در نیروهای نظامی و انتظامی کشور)

پذیرفته‌شدگان موظفند از فرایند ثبت‌نام الکترونیکی سه نسخه را چاپ، و همچنین فرم شماره 5  (جهت دریافت فرم شماره 5 کلیک نمائید.) تکمیل و امضاء کرده و به همراه سایر مدارک ذکر شده هنگام ثبت‌نام حضوری تحویل دانشگاه نمایند.

پذیرفته‌شدگان پسر علاوه بر مدارک ذکر شده به کپی کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی (مشمولان) نیاز دارند.