متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در پی درگذشت پروفسور قبادیان

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۸ کد : ۳۰۳۰ اخبار دانشگاه

خبر درگذشت پروفسور عطاالله قبادیان استاد برجسته کشور در حوزه زمین‌شناسی، منابع طبیعی و محیط زیست که طی سالهای متمادی، نظام دانشگاهی کشور از خدمات ارزشمند و گران‌سنگ ایشان بهره مند بود، موجب تاثر و تالم فراوان گردید.

مرحوم دکتر قبادیان پس از عمری تلاش و مجاهدت مستمر در مسیر دانش اندوزی و علم آموزی و با ره توشه‌ای مثال زدنی از حسنات و خیرات پژوهشی و تحقیقاتی به دیدار معبود شتافت.

درگذشت این استاد بزرگوار را به خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌نمایم.

عباس عبدشاهی