بازدید هیأت دانشگاه گنت بلژیک از دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۸ کد : ۳۰۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیأتی از دانشگاه گنت بلژیک متشکل از پروفسور Geert Haesaert مدیر امور بین‌الملل و آقای Wim Hoste مدیر آموزش‌های بین‌المللی در روز دوشنبه مورخ ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ از دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان بازدید به عمل آورد. این هیأت در ابتدا مورد استقبال دکتر عبدشاهی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر طباطبایی معاون اداری و مالی، دکتر غنیان مدیر امور پژوهشی، دکتر صالحی رئیس دفتر ریاست و دکتر محمدزاده مدیر امور بین‌الملل دانشگاه قرار گرفت و پس از خوشامدگویی به هیأت مهمان توسط دکتر عبدشاهی، معرفی دانشگاه توسط دکتر محمدزاده انجام شد. سپس رؤسای دانشکده‌ها و مدیران و نمایندگان گروه‌ها ضمن معرفی دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی متبوع خود، امکانات، ظرفیت‌ها، زمینه‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی خود را مطرح نمودند. در ادامه این بازدید، هیأت مهمان، به معرفی دانشگاه گنت بلژیک و زمینه‌ها و فرصت‌های همکاری علمی با آن دانشگاه در حضور مدیران دانشگاه، دانشکده‌ها و گروه‌ها پرداخت. در خاتمه هیأت فوق‌الذکر از امکانات آموزشی و پژوهشی این دانشگاه بازدید به‌عمل آورد. لازم به ذکر است این بازدید جهت ترسیم نقشه راه اجرائی کردن یادداشت تمایل به همکاری که آبان ماه سال ۹۵ طی بازدید هیأت این دانشگاه از دانشگاه گنت بلژیک امضاء گردید صورت گرفت.