پیام تبریک دکتر سیادت به مناسبت عید نوروز

۲۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۵ کد : ۲۹۷ اخبار دانشگاه
پیام تبریک دکتر سیادت به مناسبت عید نوروز

بهار فصل گل و جوانه است، بهار پیام‌آور عشق و رویش است. با رسیدن بهار، طبیعت لباس سبز بر تن می‌کند. البته فصل بهار نه تنها فصل نو شدن زمین، بلکه فصل نو شدن انسان، شروع راهی جدید، تصمیم‌های نو و مضاعف شدن تلاش برای دستیابی به آینده‌ای روشن می‌باشد...

و نوروز جشنی زیبا به مناسبت شروع سال جدید است. علاوه بر اینکه رسمی زیبا و سنتی باستانی است به دلیل فلسفه‌ای که از دیدگاه اسلام دارد، حس معنوی زیبایی را با خود به همراه دارد.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران دانشگاهی با استعانت از آفریدگار جهان، فرا رسیدن فصل بهار و نوروز را به جامعه دانشگاهی به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان تبریک عرض می‌نمایم. امید است در سال پیش‌رو با یاری خداوند یکتا و بهره‌گیری از توانایی‌های خود در مسیر پیشرفت و تعالی، پیروز و سرافراز باشید.

سید عطاءاله سیادت