تقدیر از مرکز مشاوره دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به عنوان مرکز مشاوره فعال کشور در سال ۱۳۹۹

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۴ کد : ۲۹۲۹ اخبار دانشگاه

مرکز مشاوره دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به عنوان مرکز مشاوره فعال کشور سال 1399 مورد تقدیر قرار گرفت.

در مراسم سی و دومین گردهمایی سالیانه رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور که در  روز سه‌شنبه مورخ 18 خرداد 1400 به‌صورت حضوری و ارتباط ویدئو کنفرانس با حضور دکتر صدیقی ریاست سازمان امور دانشجویان، دکتر علم معاون امور دانشجویان داخل و دکتر صفاری‌نیا مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت این سازمان برگزار شد، مرکز مشاوره دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان عنوان مرکز مشاوره فعال کشور در سال 99 در بین دانشگاه‌های زیر 2 هزار نفری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به خود اختصاص داد.

هر ساله مراکز مشاوره کل کشور بر اساس شاخص‌های مختلف عملکرد،  ارزیابی می‌شوند. مرکز مشاوره دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نیز بر اساس برگزاری جلسات متعدد آموزشی با موضوعات روانشناختی، جلسات مشاوره و روان درمانی در حوزه‌های مختلف و ارائه خدمات روانپزشکی و مددکاری و تشکیل کانون همیاران سلامت روان، اجرای طرح‌های مداخلاتی بهداشت روان  و همچنین همکاری‌های برون سازمانی به این مقام ارزشمند نائل شد.