انتصاب رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۹۱ اخبار دانشگاه
انتصاب رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی ابلاغی از سوی دکتر سید عطاء‌اله سیادت رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان جناب آقای دکتر مسعود برادران به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب شدند.

در این ابلاغ آمده است:

امید است با توکل به خداوند سبحان و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود و جلب مشارکت فعال همکاران دانشگاه، در انجام شایسته وظایف، اجرای کامل قوانین و مقررات به ویژه ایجاد فرایند نظارت و ارزیابی، ضمن شناسایی استعدادها و تحقق شایسته سالاری و سامان‌دهی نظام ارزیابی و اجرای دقیق وظایف محوله هماهنگ با اهداف و برنامه‌های نظام آموزش عالی کشور موفق و مؤید باشید. در این رابطه انتظار می‌رود تعهد کاربردی به برقراری نظام جامع نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری که از سوی مقام محترم وزارت نیز از اهمیت خاصی برخوردار است را در اولویت نخست کارگروه نظارت و ارزیابی دانشگاه قرار دهید. توفیق جنابعالی را در خدمتگزاری به جامعه دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.