برگزاری مراسم تجلیل از مقام معلم و تقدیر از اساتید پیشکسوت و بازنشسته دانشگاه

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۱ کد : ۲۸۰۰ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم تجلیل از مقام معلم و تقدیر از اساتید پیشکسوت و بازنشسته دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی به مناسبت هفته آموزش، با حضور اعضای محترم هیئت رئیسه و همچنین شرکت غیر حضوری اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، از اعضای هیئت علمی پیشکسوت و بازنشستگان دانشگاه تقدیر شد. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قران کریم و پخش سرود ملی، دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه، در سخنانی به بیان ارزش مقام شامخ معلم پرداختند و از پیشکسوتان و بازنشستگان محترم به پاس زحمات بی­ دریغ و خستگی ناپذیرشان تقدیر نمودند. در ادامه این مراسم، معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای احمدی و معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آقای دکتر رجب پور به ایراد سخنرانی پرداخته و به اهمیت آموزش و نقش معلم در آموزش صحیح نسل آینده پرداختند. در انتهای این مراسم با اهدای لوح از زحمات اعضای محترم هیئت علمی بازنشسته آقایان دکتر محمدحسین دانشور و دکتر عبدالرضا سیاهپوش و همچنین پیشکسوتان دانشگاه آقایان دکتر محمد تقی بیگی نصیری، دکتر مسعود برادران و دکتر خلیل عالمی سعید تقدیر به عمل آمد.