ابقاء مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

۰۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۰ کد : ۲۸ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر سید عطاء‌اله سیادت رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، دکتر علیرضا شافعی‌نیا مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی به مدت دو سال در سمت خود ابقاء شدند.

در این حکم آمده است:

امید است با اتکال به الطاف الهی و بهره‌گیری از همه‌ی ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل دانشگاه و با تأکید و اهتمام تام به مبانی فرهنگ دینی و نگاه بومی و گسترش فعالیت‌های فرهنگی به‌ویژه افزایش شادابی و نشاط سیاسی بر اساس اصول اخلاقی و در راستای حفظ مصالح عمومی و منافع ملی و نیز تقویت تشکل‌های دانشجویی در انجام مسئولیت‌های محوله موفق و مؤید باشید.

لازم به ذکر است دکتر علیرضا شافعی‌نیا استادیار گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی می‌باشند.