پیام تبریک دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به مناسبت فرا رسیدن روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۱ کد : ۲۷۶۴ اخبار دانشگاه
پیام تبریک دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به مناسبت فرا رسیدن روز معلم

بسم الله الرحمن الرحیم

مقام معظم رهبری : نقش معلمانِ هنرمند و جهادگر و دلسوز در پیشرفت و تعالی جامعه، از تبدیل خاک به طلا نیز با ارزش‌تر است.

1386/02/12

اوراق زرین تاریخ تربیت، سیمای درخشان مربیان نام آوری چون ابراهیم، موسی، عیسی، محمد، علی و زهرا صلوات الله علیهم را بر خود نقش ابدی زده است. بی جهت نیست که آن پیر فرزانه (ره) معلمی را شغل انبیاء می دانست. انبیاء حماسه های شکوهمند و جاویدِ سازندگی انسان متعهد را رقم زدند و امروز اساتید و معلمین عزیز ادامه دهنده و وارث این نهضت عظیمند. کار معلم زدودن سیاهیِ جهل از دلها و جاری نمودن زلال دانایی در روان بشر است و دانایی زمینه را برای رشد و باروری درخت توحید فراهم می کند و این دقیقا همان هدف انبیاست.

بدینوسیله یاد و خاطره ی معلم شهید مرتضی مطهری را گرامی داشته و روز معلم را به فرد فرد اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و همه معلمان ایران عزیز تبریک عرض می نماییم و از درگاه ایزد منان، عزت، سلامتی و موفقیت را برای شما خوبان خواستاریم.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان